Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mikevanm1 - 21-03-2018 17:53:36
Garantie & Verzekeringen

Mag een verzekeraar je weigeren bij aangekondigd terugkomen tijdelijke schorsing

Na een periode van 4 maanden wil ik mijn auto met malus schade vrije jaren (-5, 2 ongelukken het laatste jaar) weer in gebruik nemen en dus ook weer verzekeren. de verzekeraar geeft nu aan dat klanten met een negatief aantal schade vrije jaren niet geaccepteerd worden. hierbij heb ik aangegeven dat ik hierover contact heb gehad met een (inmiddels ex) werknemer. hieronder het betreffende mail contact. waarbij ik aangeef dat ik het overgaan tot schorsen zie als een positief antwoord op mijn verzoek. waarom zou je een auto tijdelijk schorsen als deze niet mag terugkeren.

wat zijn mijn rechten en mogelijkheden? ik heb inmiddels veelvuldig contact gehad zonder resultaat. ook een klacht ingediend bij de verzekeraar.



verzoek:


graag wil ik net als de voorgaande jaren mijn auto (kenteken) een aantal maanden schorsen. dit van .. november 2017 t/m medio maart/ april 2018. het schorsen zal ik zoals aangegeven doen op ... november via de rdw.


 


hierbij bevestig ik alvast terug te komen bij .....(de verzekeraar bij naam genoemd.) rond maart 2017. graag onder vergelijkbare voorwaarden als binnen de huidige verzekering.

reactie: 


ik heb uw auto met kenteken ....... met ingang van ....-11-2017 geschorst.


mocht u nog vragen hebben, hoor ik dit graag.