Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sarash - 04-04-2018 14:23:07
Computers & Telefonie

Hoe stop ik reclame van producten die ik bekijk/koop op internet

Wanneer ik een product bekijk of koop op internet krijgen mijn vriend en ik van alle kanten dat artikel te zien op onze smartphone of laptop. ook op de laptop of smartphone van mijn vriend dus terwijl ik dat bestel.
nu koop ik altijd kadootjes voor bijv zijn verjaardag online en dan is het dus echt niet leuk als ik 's middags een kadootje voor hem koop en hij bijna meteen op dat moment kan zien wat ik voor hem koop. in een winkel zelf kopen kan ik door omstandigheden niet alleen , anders was het natuurlijk snel opgelost. maar weet iemand hoe ik dit dus kan voorkomen. heb met mijn a technische inteligentie al wel wat pogingen proberen te doen hahaha maar heb de oplossing nog nergens kunnen  vinden.
dus zou blij zijn als iemand de oplossing hiervoor weet :-)