Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
SaskiaH - 23-04-2018 11:54:06
Geldzaken & Recht

Mag je achteraf de zaalhuur verdubbelen en koffie/thee in rekening brengen?

Wij, twee vrijwilligers, geven éénmaal in de week dansles in een buurthuis en we organiseren twee feesten in een jaar. wij vragen een jaarlijkse bijdrage aan onze leden en hiervan betalen wij de zaalhuur voor zowel de wekelijkse les als de feestavonden. wij hebben geen inkomsten uit dit werk.
nu hebben wij een factuur gekregen van het laatste feest en hier hebben wij twee vragen over:
1. voorgaande keren betaalden wij voor een feest hetzelfde bedrag als 1 dagdeel voor een dansavond. nu staat er op de factuur 2 x dagdeel zaalhuur, dus het dubbele. staan zij in hun recht om achteraf de huur te verdubbelen?
2. voorgaande keren hebben wij in overleg met het buurthuis de koffie geschonken op de feesten. wij zorgden zelf voor een koffiezetapparaat met koffie en de kopjes mochten wij gebruiken van het buurthuis. ook het laatste feest hebben wij de koffie verzorgt. nu staat er op de factuur 50 maal koffie/thee. staan zij in hun recht om achteraf de koffie/thee nu wel door te berekenen?