Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

koenterbeke
koenterbeke - 28-04-2018 10:49:01
Auto & Vervoer

Reiskosten NS overstap

Af en toe reis ik in de weekend met de trein naar huis wanneer mijn studentenreisproduct niet geldig is. hiervoor moet ik dus geld op mijn ov chipkaart zetten om thuis te komen. van te voren had ik mijn reis gepland via de reisplanner app en deze gaf mij een route en een prijs. er stond genoeg geld op mijn kaart om de reis te maken. echter moest ik halverwege overstappen op een niet ns vervoerder. bij het uitchecken bij ns werd er een bedrag afgeschreven waardoor mijn saldo minder dan 10 werd en ik weer opnieuw saldo moest opladen. door dit systeem staat moet ik onnodig extra geld op mijn ov kaart zetten wat ik er niet af kan halen. wat kan ik hier tegen doen.

daarnaast ben ik na een klein beetje zoeken erachter gekomen dat ns mij een andere optie had kunnen geven die 5 minuten langer duurt maar volgens hun app minder kost. dit wordt echter niet weergegeven