Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Va
VanessaMaria - 11-05-2018 10:13:07
Geldzaken & Recht

Wat kan ik doen als de bovenbuur vrouw de politie belt voor mijn hondje?

Goedenmorgen iedereen,
ik stel deze vraag niet voor mezslf maar voor mijn schoonzusje. zij heeft een klein hondje dat niet alleen kan wezen, dus wanneer zij twee uurtjes naar haar werk gaat blaft deze. toen was er al 3 keer politie gebelt, zonder dat deze mevrouw ook maar 1 keer zelf even naar haar toe is gekomen voor overleg. 
in november zijn ik en mijn vriend onder mijn schoonzusje komen te wonen en hebben ook een hondje en ze kon haar dus altijd bij ons brengen sinds dien. wij dachten dat het zo opgelost was en hebben al deze tijd dus ook geen politie meer aan de deur gehad.
maar gister konden wij niet oppassen en was er geen andere oplossing dan haar heel even alleen te laten en u raad het al, deze ochtend alweer politie aan de deur, deze agent leek zich ook nogal ongemakkelijk te voelen van de situatie en leek het ook allemaal gezeur te vinden.(ookal zei hij dit niet hij liet het wel merken) hij vroeg ook of er sprake is van buren ruzie omdat er dus al 5 keer is gebelt voor blaffen. maar mijn schoonzusje heeft in het hele jaar dat ze hier woont nog nooit contact gehad met buren.en wij ook in dat halfjaar nooit. 
al hebbe  wij wel vernomen van de huurbaas wie de klager is, ze doet het heel stiekem want voor wij het hadden gevraagt hadden we geen idee.
nu word mijn schoonzusje bang dat ze straks haar hondje van haar afpakken.
ik weet niet of dit mag maar dat zou echt vreselijk zijn want ze heb al een vreselijk jaar achter de rug.
mijn vraag is nu meer van hoe kunnen wij dit oplossen? is er iets dat wij kunnen doen om deze buurvrouw te laten stoppen met het bellen van de politie? 
want die hebben denk ik zwz wel belangerijkerw singen aan hun hoofd dan elke keer hierheem te rijden voor een hondje die overdag eventjes blaft.