Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eline kleibrink
eline kleibrink - 21-05-2018 21:32:14
Elektronica & TV

Geen zenderaanduiding op Humax kastje

Mijn humax kastje voor digitale televisie van ziggo was kapot. ik heb dit kastje zelf gekocht een jaar of 7 geleden voor iets van 150 euro. hierop kon ik gewoon zien op welk kanaalnummer het kastje was afgestemd.
nu heb ik van ziggo een nieuw kastje opgestuurd gekregen. toen ik 'm aandeed dacht ik dat hij kapot was, want ik zag geen kanaalnummer. nu blijkt het dat op de nieuwe humax kastjes die ziggo levert geen display zit, je kunt als je zappt van de ene naar de andere radiozender helemaal niet zien op welk kanaal je bent. ik heb contact gehad hierover met ziggo, maar ze zeggen dat bijna niemand via het kastje radio luistert en het dus ook wel zonder display kon, en als ik een andere radiozender wil opzetten ik de televisie maar moet aanzetten, iets dat ik belachelijk vind. ziggo is ook niet bereid om mij een kastje te sturen dat wel gewoon een display heeft. wat kan ik doen?