Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
meneerRick - 23-05-2018 14:36:57
Computers & Telefonie

Geldrop gratis Chromecast van KPN

Begin april 2018 kregen wij bericht dat onsbrabantnet overgenomen zou worden door kpn. onsbrabantnet houdt op met bestaan. afspraken werden in geldrop ingepland en overal zie je kpn auto's de aansluitingen omzetten. 17 mei kreeg ik een kaart in de bus waarop staat:
'in geldrop nu tijdelijk een google chromecast cadeau bij internet óf internet en tv van kpn'
de monteur kon me niet helpen en adviseerde mij kpn te bellen. deze gaf aan dat omdat de pakketten al in april zijn afgesloten, deze actie niet hiervoor geldt. ook via de chatfunctie waarmee ik een klacht hierover wilde doorgeven kreeg ik het antwoord dat er niets mee gedaan zou worden (overigens wel eerlijk van de chatmedewerker).
bij mij voelt het alsof geldrop een vals cadeau wordt voorgehouden. het is alsof je een briefje van 25 gulden voor je verjaardag krijgt, je wordt lekker gemaakt, maar je kunt er niets mee.
om iemand hierover te spreken die er wel iets over te zeggen heeft is kennelijk ook niet mogelijk.
ik stel voor dat er meer mensen met dezelfde situatie (uit geldrop) een klacht proberen in te dienen bij kpn.