Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sara_0277 - 08-06-2018 12:12:07
Winkels & Webshops

Klacht weekend genieten

Beste mevr/ de heer,
 
ik werd sinds 2016 gebeld van een incassobureau van weekendje genieten. ik was toen wel geintereseerd maar ik zei tegen ze ik wel alleen informatie meer niet. daarna had ik niks van ze ontvangen en later beld een soort van incassobureau mij op dat er een openstaande bedrag is. ik zei nog tegen ze ik heb niks van weekendje genietennontvangen. ja maar mevrouw u heeft in het bandje toestemming gegeven ik zei wilde alleen info meer niet. ja maar u heeft wel het mail geopend ik zei welke mail ik heb niks van ze ontvangen. er stond een bedrag van €79.09 euro open. en tot vandaag 2018 zitten we werd ik nog steeds benaderd. ik heb overal gebeld situatie uitgelegd aan consumentenbond en hun zeiden betaal niks aan ze. ik ben opgelicht. en vandaag heb ik via een vriendin zij heeft voor mij opgezocht en zei dat ik toch moest betalen. ik ben nu wat bang geworden en wel betalen voordat deurwaarders op mij afkomen. maar ik krijg die nummer dat ze mij hebben benaderd niet te pakken. hoe raar is dat.
ik had vandaag opnieuw verschillende incasso bureau opgebeld en ik wilde weten van welke incasso bureau ze mij hadden benaderd van weekendje genieten. ik had ene mevrouw aan de telefoon en ze zei dat er bij mijn naam 2 openstaande saldos open stond eentje van weekend genieten en de andere van happy numbers. toen ik van happy numbers hoorde kreeg ik het rilling ik had nooit van happy numbers gehoord. blijkbaar hadden ze een bandje van mij opgenomen dat ik daarmee akkoord was gegaan. toen ik het hoorde hoeveel bedrag open stond schrok ik mij kapot. dus er staat nu 2 grote bedragen open eentje van weekend genieten van ongeveer 360 euro en de ander happy numbers 480 euro ongeveer. blijkbaar moet ik het alle bij betalen. als ik het niet doe komen er deurwaarders voor mijn huis.
ik sta hier echt versteld. en het stomste is dat ik het site van weekendje genieten en happy numbers niet meer kan vinden het staat op een domein naam.....