Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

t.
t.kerkhof - 20-06-2018 22:04:53
Vakantie & Reizen

boeking geannuleerd

Op 14 november 2017 heb ik een huisje geboekt voor 22 juni t/m 25 juni 2018. 
vandaag, 20 juni 2018 om 16:45, krijg ik een berichtje dat de boeking geannuleerd wordt omdat de cv ketel kapot is en meneer geen geld heeft om dit voor het weekend te laten maken. 
omdat er voor ons geen mogelijkheid is dit weekend niet te gaan hebben wij aangegeven toch in het huisje te willen ookal is er geen warm water. 
via berichtjes wordt er heel koel gereageerd tevens neemt meneer niet de moeite om even telefonisch contact op te nemen. 

in het regelement staat het volgende: 

overmacht aan onze zijde bestaat indien de uitvoering van de overeenkomst geheel of gedeeltelijk , al dan niet tijdelijk, wordt verhinderd door omstandigheden gelegen buiten onze wil, daaronder mede begrepen, blokkades, brand, wateroverlast en andere storingen of gebeurtenissen. uw betaling wordt teruggestort. uw eventuele extra gemaakte kosten voor omboeken kunnen wij niet vergoeden.


nou vraag ik me af of dit een geldige reden is en of een kapotte cv ketel niet in de verzekering zit, zeker als je vakantiehuisjes verhuurd. 

groetjes, 

tessa