Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lo
Lonni72 - 25-06-2018 11:03:48
Vrije tijd & Tuin

Efetling abonnement

sinds vorig jaar juli heb ik met mijn kinderen een efteling abonnement. deze loopt nu dus bijna af.
destijds heb ik het in 1x betaald, zodat ik er meteen vanaf was en dat het niet een maandelijks terugkerend iets was. puur voor het gemak, niet voor de korting.
nu krijg ik een aanbieding van de efteling dat we onze abonnementen kunnen verlengen, maar alleen weer met een heel jaar. ik kan dan wel maandelijks betalen of weer in een keer.
nu wil het geval dat ik niet weer voor een heel jaar eraan vast wil zitten, financieel en ik heb het aan het eind van het jaar echt wel gezien weer daar.
als ik vorig jaar besloten had om per maand te betalen, dan had ik nu een maandabonnement kunnen afsluiten en dus ook per maand opzeggen, wat ik dus graag zou willen. maar omdat ik het in 1x heb betaald zit ik er weer minimaal voor een jaar aan vast.

kan dit zomaar?