Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lena
Lena - 10-07-2018 14:44:32
Geldzaken & Recht

Staatsloterij gijzelt prijs

Hallo.. gokkers..
op mijn staatsloterij app zie ik in de walet een tegoed staan na de trekking van 1 juli. als ik die aanklik wordt dit verduidelijkt dat dit tegoed kan worden aangewend voor aankopen binnen de loterij omgeving. ook is er een button innen. hierop geklikt geeft een verrrassende melding dat eerst mijn leeftijd moet worden gecontroleerd via idin en zo niet de prijs niet kan worden geint. het feit dat onze bank (nog) niet het idin syteem gebruikt verplicht me tot het maken van kopieen van bankpas en rijbewijs of paspoort en dit aan te vullen met andere gevraagde gegevens. 
aangezien ik meer dan (controleerbaar bij de staasloterij) 21 jaar meespeel en mijn gegevens op mijn accoutpagina heb ingevuld vind ik deze poespas niet noodzakelijk en wil net als voordien totaal geen gebruik maken van de walet maar mijn prijs gewoon op mijn bank hebben. 
idin geeft trouwens aan iedere leverancier persoonlijke informatie als geboortedatum en adresgegevens. iets waar ik totaal geen behoefte heb om die aan wie dan ook te verstrekken als ik daar iets wil aanschaffen. te gek voor woorden wat vindt u..

gr.