Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mabelvanstraten
mabelvanstraten - 15-08-2018 12:18:50
Geldzaken & Recht

Geschil met verhuurder

wij huren sinds 4 maanden een woning met whirlpool. in de advertentie werd er geschreven 'na een lange dag kun je heerlijk ontspannen in de whirlpool'. de huurprijs beetje aan de dure kant, maar aangezien wij dol zijn op baden toch maar wezen kijken. na 2 keer wezen kijken gekozen om het toch te gaan doen. het huis werd ontzettend smerig opgeleverd (voormalig studentenhuis) maar goed, wij waren wel erg blij dat we nu een lekker bad hadden. diezelfde avond wilden we er in gaan, en ja hoor...de whirlpool doet het niet. het reageert totaal niet op de toetsen, en als we met de kraan op de kieren spuiten komt er een soort van schimmelachtige substantie uit. ten eerste een grote teleurstelling en ten tweede ronduit smerig. we komen niet bij die kieren om het schoon te kunnen maken en douchen nu alleen in het bad. 


 


contact gezocht met de verhuurder, er zou een elektricien komen om te kijken naar het bad en de eventuele kosten te bespreken. oh ja, en we moesten uitkijken voor de legionella bacterie... die elektricien is niet geweest en we zijn inmiddels 4 maanden verder en mijn mails worden genegeerd.


 


ik vind het ergerlijk dat 1) ze geen woord hebben gerept over de defecte staat van het bad in de bezoeken alsmede in de advertentie 2) ik een hoge huurprijs heb die ik wel overhad voor een whirlpool maar niet voor enkel een douche en 3) ik vind het ontzettend onhygiënisch dat ik het bad niet kan doorspoelen. 


 


hebben jullie advies voor mij hoe ik dit het beste kan aanpakken? of is dit een grote kwestie van 'pech' voor mij? 

alvast bedankt voor jullie reacties.