Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

At
Atterna - 19-08-2018 22:00:14
Geldzaken & Recht

Spoedopname niet volledig vergoed

Ik ben in april 2018 met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een ontregelde suikerspiegel. mijn ontregelde suikerspiegel kwam door een verkeerde diagnose db type 2, terwijl ik db type 1 heb. tijdens de opname ben ik begonnen met insuline.

nu claimt de verzekering dat dit geen spoed was omdat ik een aantal dagen daarvoor een consult had bij de internist. nu moet ik 20% van de rekening zelf betalen.

ik kan nergens vinden of dit klopt. overal lees ik dat spoed altijd vergoed wordt.

ik heb bij het afsluiten van mijn verzekering ook gekeken of ze een contract hadden met mijn ziekenhuis, maar heb waarschijnlijk de verkeerde papieren voor mijn neus gehad. volgende keer eerst bellen, les geleerd. 

toch wil ik weten of dit wel klopt. had ik dan met mijn suikerspiegel van boven de 27 eerst moeten bedenken of dit ziekenhuis wel vergoed wordt door mijn verzekering?