Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Manon1507 - 23-08-2018 11:55:19
Geldzaken & Recht

Wie betaalt alle kosten van de laptop?

al 5 maanden heb ik veel gedoe met mijn toshiba laptop. 


het startte toen met kapot framewerk rondom mn toetsenbord en een accu die spontaan uitviel. hiervoor is hij naar een erkend toshiba reparatiepunt gegaan. ze konden het probleem met mijn accu niet vinden, maar het framewerk kon gerepareerd worden tegen betaling.

na een maand had ik mijn laptop terug, maar helaas waren er nog altijd problemen met de accu. 


hier een melding van gemaakt en opnieuw opgestuurd. na controle bij het reparatiepunt zou er een probleem zijn met de connector. dit zou uiteindelijk onder de garantie vallen.

na ruim een maand nog niks gehoord. meerdere malen contact proberen te zoeken, maar op mails werd niet gereageerd en het telefoonnr onderaan hun mail is fouttief. online uiteindelijk het goede telefoonnr achterhaald. het kwam er op neer dat het onderdeeltje wel besteld hadden, maar waren vergeten dat die voor mijn laptop was. afijn, zelfde dag gerepareerd en opgestuurd.

eenmaal thuis (3 laptoploze maanden in totaal verder), blijkt de laptop niet gerepareerd. wellicht is het onderdeel vervangen, maar accuproblemen waren zeker niet opgelost. daarnaast had ik spontaan een serieuze rij dode pixels. hier gelijk een melding van gemaakt. volgens het reparatiebedrijf is dit gewone slijtage, wat me erg sterk lijkt en daarnaast zeer toevallig.
laptop is vervolgens opnieuw opgestuurd.



ondertussen zijn we 2 maanden (in totaal 5 maanden) verder, mijn school (ict studie) start weer en heb nog altijd geen laptop. verschillende hoofdkantoren zijn nog altijd aan het knokken wie op moet draaien voor de kosten.


helaas heb ik wel een laptop nodig voor mijn studie. heb geinformeerd naar een tijdelijke leenlaptop, wat helaas geen optie was. dit betekent dat ik een nieuwe laptop aan zou moeten schaffen omdat dit alles zo lang duurt. 


 


hoe valt dit het beste op te lossen?