Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

IrmaBE
IrmaBE - 19-09-2018 18:38:33
Vakantie & Reizen

Reisverzekering en geboorte in het buitenland

Beste mensen,

wij zijn verzekerd bij meeus/aon voor een doorlopende reisverzekering met annuleringsverzekering en daarnaast ook nog tig andere verzekeringen.

eind augustus zijn we met 4 personen, 2 bevriende echtparen, op vakantie gegaan. na 3 dagen belandde ik met het andere echtpaar in de italiaanse ehbo, omdat zij kramp had en 28wk zwanger was. na de poging om het uit te stellen bleek dat niet mogelijk en die ochtend is ze bevallen van hun dochter. onze vakantie op z'n kop en doordat de nieuwe vader dichtsloeg heb ik veel regelwerk op me genomen.
mijn man ontfermde zich over veel van de maaltijden, ik over het bezoek aan moeder (want mannen waren niet welkom), het contact met diverse instanties etc. we kunnen toch moeilijk zeggen "zoek het maar uit vrienden".

en nu geeft de verzekeraar aan dat we nergens recht op hebben? graag ontvang ik advies wat te doen. mijn man en ik hebben graag geholpen, maar gaan zo wel samen naar een burnout toe als we niet alsnog de kans krijgen om uit te rusten.