Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yu
Yuki33 - 20-10-2018 11:27:51
Geldzaken & Recht

Rente op schuld bij deurwaarder

Ik heb schuld bij oude ziektekoste verzekering van ruim € 235,-- met kosten en rente kom ik op € 305,-- ik heb een betalingsregeling met syncasso en zij zijn akkoord met een betaling regeling van € 25,-- per maand. nu na 9 termijnen (€ 225) betaald, krijgt ik te horen dat mijn totale vordering € 508,--
ik zie op mijn dossier dat de hoofdsom van € 235,-- vermeedeerd met kosten € 48,40 en rente van € 224,89. met andere woorden ik heb in 9 termijnen betaald uitsluitend bestemd om voor rente te betalen. mag dat zo maar??.

schuld bij de belastingdienst is anders, hier wordt de hoofdsom, kosten en rente bij elkaar opgeteld en je mag in 12 maanden aflossen, er kom geen tussentijdse rente.

heeft iemand het zelfde ervaring als ik en weet iemand een oplossing voor?

met vriendelijke groet