Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-10-2018 10:52:38
Computers & Telefonie

Bug in NPORADIO1app

mogelijk voor de tweede maal in verband met melding van fout 500 m.b.t. de site.
op mijn galaxy s4 mini maak(te) ik veel gebruik van o.a. de nporadio1 app.
toen ik afgelopen woensdag dat weer probeerde kwam de melding dat er een nieuwe versie klaarstond om op te halen ('download in goed nederlands').
tot mijn verrassing kwam er een scherm te voorschijn met de melding dat de nieuwe app niet compatibel is met mijn mobieltje.
o zich al vreemd omdat dat volgens mij nooit de bedoeling kan zijn. omdat voor het wel verkrijgen van toegang werd (wordt) verwezen naar de wwwnporadio1.nl site heb ik dat vervolgens gedaan en bereik inderdaad de app. dan blijkt dat ingeven van een bericht wel kan maar de poging om het te verzenden volstrekt onnodig het scherm om in te spreken verschijnt. de poging om het geheel te verzenden mislukt ook.
ik heb de app. verwijderd van mijn telefoon en opnieuw geprobeerd deze te installeren. lukt niet met al gemelde reden.
bij mijn laptop blijkt hetzelfde fenomeen na het bereiken van de app via www.npo1.nl maar ook dan kan ik geen berichten verzenden. via www.app@omroep.nl heb ik een melding gedaan maar niets meer gehoord.
nu hoorde ik donderdagmorgen toevallig vlak voor 6:00 uur dat er tussen 5 en 6 uur aandacht was besteed aan de rubriek 'de kritiek van jan publiek' en er kennelijk daar aandacht was besteed aan een ‘bug’ in de nieuwe app. in ongeveer de laatste zin van die uitzending werd daar een opmerking over gemaakt.
wie van jullie kent dit fenomeen en ook de oplossing voor de bug (als die er is)?