Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

El
Elies1979 - 09-11-2018 09:20:22
Geldzaken & Recht

Van Arkel gerechtdeurwaarde komt met na heffing mag dat?

Al 2 keer heb ik problemen omdat van arkel mij of verkeerde bedrag door geeft of ineens toch extra kosten rekend.
ik krijg een deurwaarder aan mij deur met een totaal rekening van € 384,..
deze moest betaald zijn voor 6 november om beslag op mijn auto te voorkomen. echter raak ik deze brief kwijt en bel van arkel voor t exacte bedrag en betalings gegevens. ik krijg te horen dat er € 440,.. moet worden betaald en ze sturen mij een ideal link.
deze voldoe ik direct. nu een week later krijg ik een brief dat ik binnen 2 weken t rest bedrag van € 80,.. moet voldoen. ?????. hoe is dit mogelijk????
en dit is al de 2e keer dat dit gebeurd.
2 jaar geleden is er loon beslag gelegd doordat t bedrag waar hun een ideaal link voor stuurde maar liefst € 264,- te laag bleek te zijn. hierbij kwamen ook nog eens de kosten van t beslag. € 600,- +
ik krijg t gevoel dat ze mij onnodig op kosten jagen. en mensen zo expres in de problemen brengen.
wanneer je bij hun klaagt( 2 jaar terug wel gedaan nu nog niet) komen ze met allerlei smoesjes over dat t bedrag wat ze door gaven nog niet up to date was en de kosten voor allerlei administratie dingen er nog niet in verwerkt zijn en dat ze t na gaan kijken, maar dat t geen verschil maakt. maar t bedrag op de brief van de deur waarde is toch incl. de deurwaardee kosten en rente, staat er duidelijk op toch?