Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ni
NikhilK - 09-11-2018 19:47:35
Geldzaken & Recht

Mag een betalingsherinnering alleen via de mail als mijn adres ook bekend is?

Mijn zusje die is op de middelbare school op kamp geweest. er zou via de mail een factuur verstuurd worden. echter hebben wij deze nooit ontvangen. en zijn verder zelf niet achteraan gegaan. nu na 2 jaar hebben wij een brief gekregen van het incassobureau dat het bedraagd moet worden plus de kosten van het incassobureau en rente. vervolgens heb ik de incassobureau gevraagd om bewijs van herinnering. ik heb hier bij een aantal screenshots gehad (via de post) waar het mail adres onjuist vermeld staat. dit is echter niet onze schuld dat deze onjuist in het systeem bij hun staat ingevuld. we hebben geen herinnering gehad via de post. 

is het nu rechtmatig dat wij de kosten van het incassobureau moeten betalen omdat wij hiervoor niet op de hoogte zijn gesteld dat wij nog een bedrag moeten betalen?