Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja

Hoortoestellen

Ik ben na 5 jaar toe aan nieuwe hoortoestellen. ik had categorie 5-toestellen, maar mijn gehoor is verslechterd en heb nu buitencategorie toestellen nodig om goed te kunnen functioneren. ik ben gepensioneerd, maar als schaaktrainer nog volop in de running. nu moet ik van mijn zorgverzekeraar menzis de buitencategorie toestellen zelf gaan betalen. dat vind ik krom. ik ben slechthorend door een erfelijke aandoening en dus buiten mijn schuld. nu moet ik 3000 euro gaan ophoesten, want zo zijn de vergoedingsregels, zegt menzis. maagverkleiningen, nieuwe knieƫn e.d. worden vergoed, maar een versleten gehoor niet. ik ben nog steeds nuttig voor de maatschappij en mijn schaakstudenten willen mij graag houden. maar dan moet ik wel goede hoorapparaten hebben.
menzis blijft bij zelf betalen, want het vergoedingssysteem zit zo in elkaar volgens hen. wat kan ik nu het beste doen? van zorgverzekeraar veranderen?