Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mehmeterdem
Mehmeterdem - 06-12-2018 11:10:23
Geldzaken & Recht

Kifid geeft mij gelijk maar ik moet toch betalen

Ik heb een geschil met de hypotheker omdat zij mij niet deskundig hebben geadviseerd en geen hypotheek hebben kunnen regelen waardoor ik genoodzaakt was om een andere adviseur in te schakelen en kosten te maken. hierop heb ik het kifid gevraagd om een bindend advies uit te brengen, het advies is als volgt:


4. beoordeling


4.1 aan de commissie ligt de vraag voor of de adviseur heeft gehandeld zoals van een redelijk handelend en redelijk bekwaam adviseur mag worden verwacht. de commissie oordeelt dat deze vraag ontkennend dient te worden beantwoord en overweegt daartoe als volgt.

de advieskosten van de adviseur waren 3250 euro en volgens het kifid moet ik toch nog 2500 euro betalen, is dit reeel? ik heb toch gelijk en er is geen hypotheek geregeld.