Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

claridge
claridge - 12-12-2018 12:58:06
Auto & Vervoer

begrafenis buitenland met omnibuzz of valys

Onderstaand bericht stuurde ik zowel naar valys als ook omnibuzz.

goedemiddag,
vandaag 12-12-2018 belde mijn moeder om een rit te reserveren voor een begrafenis. eerst met omnibuzz, die gaf aan dat de bestemming (van kerkrade naar maaseik belgië) te ver is en ze daarom met valys moest bellen. toen ze echter met valys belde kreeg ze te horen dat valys niet naar belgië rijdt.
ik begrijp dat uitstapjes naar het buitenland niet makkelijk zijn in te plannen omdat er veel mensen gebruik maken van jullie dienst, maar een begrafenis zie ik niet als recreatief.
bovendien staat op de site van omnibuzz dat die zowel naar belgie als naar duitsland rijden binnen een kilometergrens van 22,5 km, en dat er gebruik kan worden gemaakt van valys als de afstand verder ligt als genoemde 22,5 km. via de link https://www.omnibuzz.nl/men-reizen kunt u dit nalezen.

de begrafenis is zaterdag a.s. dus dat wordt behoorlijk plannen om mijn ouders compleet met rollater en rolstoel op tijd bij het afscheid van mijn tante te brengen, maar ik vraag mij af af het niet anders kan, of er niet een uitzondering voor zoiets kan worden gemaakt. het is immers een emotionele gebeurtenis, en ze hebben er echt niet om gevraagd.