Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fienfloor - 12-01-2019 11:11:30
Huishouden & Energie

DelonghimagnificaS geeft onterecht signaal koffiebonenreservoir bijvullen

... nadat ik zonder problemen met met espressoapparaat tussendoor gemalen koffie heb gebruikt (uiteraard in het daarvoor bedoelde bakje etc) geeft ons apparaat - als wij koffie willen zetten met bonen - onterecht de melding dat wij het koffiebonenreservoir bij moeten vullen. als we dan nogmaals op knop "koffiezetten" drukken komt er een bakje super slappe koffie uit. 

ik heb het idee dat het probleem te maken heeft met verstoorde instellingen. we hebben uiteraard ook al het menu gereset. maar lost niets op. herkent iemand dit probleem?
uiteraard heb ik al een berichtje naar delonghi gestuurd maar nog geen antwoord gekregen.

en ja, ik heb al geprobeerd om contact op te nemen met de leverancier. toen ik op de site van de koffiediscounter (waar wij nog geen jaar geleden dit apparaat hebben gekocht) zag ik dat zij failliet zijn.... i