Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rebek
rebek - 15-01-2019 20:47:12
Geldzaken & Recht

DHL rijdt mij als fietser klem

17 december fietste ik in een 30km gebied. bij het oversteken met mijn goed verlichtte fiets en reflecterende jas komt er met een rotvaart een dhl bus van links aanrijden. zag me op het nippertje maar de schrik zat er goed in. 
ik heb dit gemaild met preciece tijd en locatie. de dag daarna heb ik hierover gebeld. daarna heb ik nog 7 keer gebeld tot vandaag aan toe en alle keren zeggen ze dat ik de volgende dag teruggebeld wordt. nog geen keer gebeurd. de laatste 2 keer zeggen ze zelfs iets ingesproken hebben op mijn voicemail - die ik niet heb. de vorige keer gaf ik aan geen voicemail te hebben en het juiste telefoonnummer doorgegeven,net als de keren daarvoor doorgegeven na ieder belletje. gister vroeg hij mijn email voor als ik niet te beteiken was. geen belletje noch mailtje.
nu wil wel eens weten waarom dhl geen verandwoordelijkheid wil nemen