Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
damn.mcm - 16-01-2019 21:44:46
Geldzaken & Recht

Ruilverkaveling

hallo,


 


ik heb een stuk grond gekocht wat voorheen van mijn opa was. nu heeft daarop een ruilverkaveling plaatsgevonden omdat dit stuk grond naast een weg ligt. in een besluit dat ik recentelijk heb gezien van de gemeenteraad staat dat er aan elke kant van de weg een 2 meterstrook naar de gemeente gaat. nu hebben ze dat toentertijd thans verkeerd ingetekend, waardoor ze aan de linkerkant maar 1 meter is getekend en aan mijn kant dus 3 meter (in plaats van 2 meter). dit zie ik nu ook als ik het via de kadastralekaart.com bekijk. ik dacht altijd dat de grond volledig (dus ook die 2 meterstrook) van mijn opa was. er staat zelfs al heel lang een omheining omheen. dat besluit dateert uit 1996. volgens een rentmeester heeft de ruilverkaveling in 1999 plaatsgevonden.


 


wat moet ik hiermee doen? ik vind eigenlijk dat ze dan die fout moeten corrigeren en het correct intekenen. dit zullen ze thans (volgens de rentmeester) niet doen vanwege te hoge kosten en dat de eigenaar aan de andere kant niet zomaar 1 meter grond gaat afstaan.