Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeroen vd b - 23-01-2019 14:33:02
Auto & Vervoer

Cbr gezondheidsverklaring

mijne heren,
ivm verlopen van mijn rijbewijs, moet ik een eigen medische verklaring indienen. heb ik 1 dec 2018 gedaan (kosten 40 euro)
tot 1 jan 2019 niets gehoord, heb een email gestuurd voor antwoord. reactie je krijgt binnen 4 weken antwoord.
per 1 feb 2019 verloopt mijn rijbewijs, geen reactie ontvangen.
krijg 21 jan 2019 antwoord, dat ik naar een arts moet voor keuring. arts gebeld, heeft van cbr geen stukken ontvangen, dus kan geen afspraak maken.
arts toch zover gekregen dat hij op voorhand een afspraak inpland, echter pas op 1 april 2019 als hij de stukken heeft ontvangen.
per 1 feb verloopt mijn rijbewijs dus 3 maanden zonder geldig rijbewijs en ben ik mijn baan kwijt, omdat rijbewijs noodzakelijk is.
ik heb cbr aansprakelijk gesteld voor de schade en gevolgschade, geen reactie.
wel zag op op tv een uitzending 22 jan jl , waarin twee personen hun verhaal deden, dus publiciteit zocht, meteen geholpen werden.


waar heb ik dat meer gezien.
kan een overheidsinstelling dit ongestraft doen zonder gevolgen voor dat cbr en een smoes ophangen dat ze niet op zoveel aanvragen gerekend hadden en zijn overgegaan naar een digitaal systeem, wat voor oponthoud zorgt. waar heb ik dat meer gehoord

jeroen van den biggelaar