Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kadousse - 01-02-2019 15:15:50
Huishouden & Energie

Vraag aan LIANDER of iemand met ervaring met het verzwaren van een elektriciteits aansluiting

Vraag aan liander of mensen die hier ervaring mee hebben:

ik wil een 3x25ah aansluiting hebben. ik heb nog steeds een oude meter en dat is 1x25ah. via cer/car/ean codeboek, is het te zien dat het een 3x25a is. laatst had ik een stroomstoring; 25ah hoofdzekering was doorgebrand, en toen de monteur van liander kwam zag ik dat het een 3 fase kast is, maar er was maar dus enkel die ene 25ah aangesloten op het hele huis. 
dus er is plek om daar nog 2 x 25 ah op aan te sluiten?!? en zoja moet dan nog de oude meter vervangen worden, zoja wat gaat het dan kosten en wie moet wat en hoeveel betalen?

waarom wil ik dit?

ik heb een elecktrische doorstroomgeiser van 10kwh, maar dat red het niet met de huidige 1x25ah wat op het hele huis is aangsloten, en daardoor kan ik het op max 4kwh gebruiken. 

daarnaast wil ik ook volledig van het gas af en komt er dus op den duur ook inductiekoken bij kijken, ik maak gebruik van elektrische verwarmingen in huis. en mijn zolder gebruik ik als office aan huis, waar ik licht en elek verwarming heb aanstaan en pc's monitoren enz.
ik hoop spoedig op een eerlijk en deskundig antwoord van wie dan ook!

met vriendelijke groeten,