Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ge
Gerard Velzen - 02-02-2019 11:41:53
Geldzaken & Recht

Verhuurder wil opzeggen

Een kleine 4 jaar wonen wij in een particuliere huurwoning, contract is voor onbepaalde tijd. woning destijds gevonden door bemiddelaar en er is toen aangegeven dat er toestemming van de hypotheekverstrekker was. we wonen er prima maar we zullen later dit jaar de huur op gaan zeggen om naar onze koopwoning te gaan verhuizen. de woning is inmiddels ook door de verhuurder/ eigenaar te koop gezet maar er is nog geen koper gevonden.

de verhuurder heeft ons afgelopen maand laten weten dat hij problemen heeft met de hypotheekverstrekker, die zou niet meer akkoord zijn met verhuur, de toestemming zou voor een bepaalde tijd zijn gegeven. de hypotheekversterkker zet hem onder druk om de huur met ons op te zeggen in de hoop de woning makkelijker te kunnen verkopen. dit wordt met veel emotie gebracht. maar wij zien het niet zitten voor een paar maanden een andere woning te gaan huren, we gaan immers later dit jaar toch al verhuizen en zitten niet op extra stress, rompslomp en kosten te wachten.

wat nu.