Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
san124 - 03-02-2019 18:30:04
Computers & Telefonie

Koper martkplaats wil artikel terugbrengen, moet ik dit terugnemen of niet?

ik heb een telefoon per marktplaats verkocht. in de advertentie is duidelijk te lezen dat het een 2 jaar oude telefoon is en dat hij het prima doet maar wel wat beschadigingen heeft. de persoon in kwestie is bij mij thuis geweest en we hebben ze gelegenheid gegeven om de telefoon te testen. ze waren echter in 3 minuten weer buiten omdat ze snel akkoord gingen met de telefoon en het bedrag wat ik ervoor vroeg.

een paar dagen later kreeg ik een berichtje of ze de telefoon terug kunnen brengen omdat het scherm iets "ingebrand" schijnt te zijn. ( ik ben nogal een leek wat dit betreft en moest dit dus zelf googlen. het houdt in dat de tijd e.d. licht te zien blijven tijdens bijvoorbeeld een spelletje. ik snap nu wat het betekend en het klopt inderdaad dat dit te zien was. ik heb zelf altijd gedacht dat dit erbij hoorde, anders had ik dit uiteraard nog in de garantie laten maken. deze verliep 2 dagen nadat ik de advertentie geplaats had. )

nu vraag ik mij dus af wat ik moet doen..


-  moet ik helpen zoeken naar een oplossing en eventueel de reparatiekosten delen?


-  moet ik de telefoon terugnemen en ze het geld teruggeven?


- of is gekocht, gekocht? ik heb ze immers de ruimte gegeven om de telefoon te bekijken en dit hebben ze ook kort gedaan, voor ze akkoord gingen.