Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Renate949
Renate949 - 06-02-2019 18:58:36
Geldzaken & Recht

Geld opname voor overlijden

Mijn tante ( zus van me vader ) was gemachtigd op de rekening van me vader omdat me vader alcolist is en op het laatst heel ziek was en kwam te overlijden . zei had wel 2 en half jaar toegang tot ze rekening. 
ik kreeg van de week in zage tot zijn rekening en 1 week voor het overlijden is 20.000 euro over gemaakt naar haar rekening.  nu is er niks meer . ik ben enig erfgenaam .  2 weken voor zijn dood wisten ze al dat hij zou komen te overlijden . hij kon niks meer. heel naar allemaal. maar wat kan ik nu doen. want zei heb voor mij gevoel geld van mij vader gejat / of mijn erfenis gejat . het is maar t hoe je het wilt zien. ik heb geen geld voor een advocaat 3n weet niet of ik zoiets kan winnen . wie helpt mij aan tips wat ik kan doen . 
groetjes renate