Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yv
Yvonne Oortgiese - 07-02-2019 11:33:29
Computers & Telefonie

PC Nederland.com

Gistermiddag is mijn moeder van 80 jaar benaderd door een medewerker van pcnederland.com met een prachtig verhaal dat ze haar 24/7 kunnen helpen wanneer zij problemen heeft met haar laptop. het contract moest meteen getekend worden voor 1 jaar á € 119,-. mijn moeder woont in een flat voor bejaarden. mijn moeder gebruikt haar laptop amper en bij problemen heeft zij voldoende mensen om haar te helpen. het contract heeft mijn moeder op ons advies binnen 24 uur, dus binnen de 14 dagen gelukkig kunnen ontbinden, echter moest dit wel met een aangetekende brief.
wanneer je bedenkt dat dit bedrijf huis aan huis gaat bij oudere mensen, voelt dit niet goed. na wat zoeken op internet blijkt dat dit bedrijf ook in bejaardenhuizen actief te werk gaan. let dus goed op!
de service zal vast correct zijn, echter vind ik de wijze van klantenwerven erg laag om oude mensen te benaderen met een mooie babbel naar binnen gaan en inspelen op hun gevoel.
helaas is hier niks aan te doen en mag dit. maar ik wil wel mensen waarschuwen voor het bedrijf pc nederland.com