Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

F
F Pronk - 19-02-2019 11:32:05
Huishouden & Energie

Stedin

Ik lig overhoop met stedin, op mijn huis adres heb ik een aansluiting gas en licht zoals iedereen. 10 jaar geleden heb ik dit huis gekocht en sinds 10 jaar lig ik overhoop met stedin over een tweede aansluiting die op mijn adres is geregistreerd. de tweede aansluiting is van een garage aan het andere eind van de straat en is verder niet verbonden met mijn huis, echter heeft iemand het adres van de garage gelijkgelsteld aan ons huis. tot op de dag van vandaag blijft deze aansluiting op mijn adres geregistreerd staan. de tweede aansluiting is notabane voor een pand met een hele andere kadastrale registratie en ook nog van een andere eigenaar.
stedin beweert bij hoog en bij laag dat de ean registratie wordt gedaan door de leverancier en weigert er ook maar iets aan te doen. in mijn beleving is stedin hier in gebreke omdat hun registratie van de aansluitingen niet in orde is. hoe kan ik de aansluiting die niet op mijn adres hoort uit de ean registratie verwijderd krijgen. straks wordt er een of andere plantage in de garage gestart, dan staat het wel op mijn naam geregistreerd.....

wie kan mij vertellen hoe ik de ean registratie van mijn adres af kan krijgen, in het ergste geval laat ik hem gewoon afsluiten maar dan benadeel ik anderen en dat is niet mijn bedoeling.

met vriendelijek groet f. pronk