Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lambertuss
Lambertuss - 19-02-2019 15:20:52
Winkels & Webshops

Primera DeLorean aktie kost 1540 euro! Is dit oplichterij?

Een schaalmodel van een delorean wordt via een aktie bij o.a. primera aangeboden. eérste deel kost 1.99 euro en ligt op dit moment in de winkels. nergens op de site staat dat je 130 x 11.99 dus zo’n 1500 euro gaat betalen!!! dit is géén typefout, vijftienhonderd euro!
je wordt er in gezogen door een abbonnement aan te gaan en je krijgt het idee dat je een paar tientjes verder bent. niet alleen het idee, hoever je ook zoekt op de site, hoe serieus je ook doorgaat met bestellen, geen woord over de extreme kosten! ik heb uitvoerig gecommuniceerd met hun helpdesk en gaven mij uiteindelijk een gedetaileerd antwoord en dit bevestigde mijn voorgevoel. als het toegestaan is en bruikbaar, kan ik de email communicatie pasten. is dit oplichterij?