Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjanka bosse
marjanka bosse - 10-03-2019 19:06:11
Geldzaken & Recht

Defecte radiografische auto gekocht bij intertoys, wat nu?

Afgelopen donderdag kocht ik samen met mijn kleindochter een radiografisch gestuurde rode ferrari!   daarnaast werd er ook alvast een voorraadje goede batterijen aangeschaft om er zeker van te zijn dat er lang plezier van het ding zou zijn.
helemaal gelukkig liepen we naar huis, om daar tot de ontdekking te komen dat de auto een paar kleine bewegingen maakte om daarna niets meer te doen...
uiteraard ging ik meteen terug naar intertoys met auto en de boon van aankoop.

tot mijn grote verbazing werd verteld dat dit heel jammer was maar dat ze geen defecte dingen terug mochten nemen of ruilen. ik heb nog gevraagd waarom er nergens in de winkel een waarschuwing stond dat alle aankopen voor eigen risico waren? het enige wat ze als antwoord gaf was het telefoon nummer van de klantenservice, deze vertelde me dat ik maar moest kijken naar de naam van de fabrikant en daar een reparatie verzoek in moest dienen. de fabrikant blijkt in china te zitten!!!  mag dit zomaar zonder waarschuwing? en kan ik nog iets doen?