Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
ingridmeruma - 13-03-2019 19:19:29
Winkels & Webshops

Geen levering loft deur schouten woonidee - Harderwijk

Op 17 februari 2019 hebben wij via de webwinkel van schouten woonidee een loftdeur besteld. de eerste afspraak voor levering van de deur zou dezelfde week nog zijn. een dag vrijgenomen want de deur zou komen maar alles wat er kwam..... geen deur. dhr schouten weer gebeld, volgens dhr schouten was er even iets fout gegaan maar de deur werd nog dezelfde avond geleverd. als het transportbedrijf het niet deed zou hij het zelf nog doen. na 4 weken wachten wij nog steeds op de deur. dhr schouten neemt de telefoon niet meer op en reageert niet op de vele mailtjes die wij sturen.

deze week hebben wij dhr schouten een mail gestuurd met daarin de mededeling dat wij aangifte gaan doen bij de politie, ook hierop reageert hij niet.

zijn er al meerdere gedupeerden van schouten woonidee?
wat kunnen wij het beste doen, wat raden jullie aan?