Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
Annexxxx - 20-03-2019 17:12:39
Geldzaken & Recht

Inschrijving onderhuur

Ik ben een student en huur al een tijdje een kamer in de stad waar ik studeer. de huurbaas heeft mij destijds verteld dat ik me daar niet in kon schrijven, dus ben ik ingeschreven gebleven bij het adres van mijn ouders. ik ben hier in het weekend overigens vaak. 
nu heeft de gemeente van mijn ouders een brief teruggekregen, waardoor zij zich afvroegen of ik daar nog wel woonde. ze hebben mij opgebeld met de vraag en ik ben eerlijk geweest en heb gezegd dat ik hier studeer en onderhuur maar ook nog vaak, elk weekend, daar ben. ze zou het verder onderzoeken en mij misschien later nog terugbellen. nu vraag ik mij af; is het illegaal wat ik doe? een kamer als student vinden is lastig en veel vrienden staan ook nog ingeschreven bij hun ouders. en wat kunnen gevolgen voor mij zijn? ik wil hier graag blijven wonen en geen problemen met huurbaas krijgen oid...