Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerardus1942
Gerardus1942 - 22-03-2019 13:52:07
Garantie & Verzekeringen

Oss

Mijn cv ketel is diverse keren vervangen en gerepareerd zowel in- als buiten de garantieperiode.
ook naar aanleiding van media i.v.m. veiligheid gecontroleerd op koolmonoxide wat het geval zou kunnen zijn en inderdaad is nagezien, gecontroleerd er ged. vervangen.
nu doet zich de narigheid voor dat ventlator stuk is en deze moet worden vervangen (inmiddels geschied) anders geen verwarming of heetwater.
installateur zegt dat dit buiten garantie valt en ook de fabrikant nefit, maar als er volgens mij niet zo veel was gesleuteld en vervangen zou deze ventilator ons inziens niet zijn stuk gegaan. wij vinden het wel degelijk van belang dat wanneer er een deugdelijk apparaat (cv ketel incl. ventilator) destijds geleverd zou zijn minder risico was dat ventilator stuk zou gaan. nu komen alle onkosten voor mijn rekening.
wat kunt u voor ons betekenen graag antwoord hierop, met vriendelijke groet.
corr. [edit redactie: e-mailadres]