Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
MirandaNL - 10-04-2019 09:30:28
Geldzaken & Recht

Afschrijving Bankgiroloterij dag voor trekking

ik ben normaal niet echt een online zeurkous, maar ik voel me nu toch een beetje in de maling genomen.


op 13 maart bezocht ik het gemeentemuseum van den haag en werd daar aangesproken door een medewerker van de bankgiroloterij. voor 13,75 per maand kon ik lid worden (en na 1 maand ook online meteen weer opzeggen, keurig) en zo gratis naar binnen. afgaande op de prijs van de twee exposities die ik wilde bekijken, was dit een winstpakker. op advies van de verkoper zette ik een reminder in mijn agenda mijn lot op 10 april op te zeggen, zodat een extra maand lidmaatschap mij bespaard zou blijven. zo kon ik wel nog meedingen naar de laatste trekking die op 9 april gedaan werd.


 


op 24 maart schreef de bankgiroloterij mijn eerste betaling af. maar wat zie ik gisteren: op 9 april staat de volgende betaling ingeboekt!
de regels van de bankgiroloterij schrijven dat je vanaf moment van opzeggen niet meer meedingt naar een prijs. dat betekent dus dat je altijd een maand meer lidmaatschap betaalt dan dat je prijzen kunt winnen.

ligt het aan mij of is dit een heel flauwe manier om een extra maandje lidmaatschap uit mensen te kloppen?