Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

leovanderklein
leovanderklein - 16-04-2019 15:23:48
Auto & Vervoer

Zeer dure TREK elektrische Fiets geen garantie voor kwaliteit!



klagen over het volgens zeggen een goed fietsmerk ????
2 stuks trek fietsen lm 400 2,5 jaar geleden aangekocht, niet de goedkoopste maar volgens vriend en vijand de beste die je kan kopen.
gekocht bij bikecentrum in sint oedenroden zij geven een geweldige service en hebben dan ook een aantal keer de spaken vervangen die tot onze verbazing met regelmaat knapte.
het bedrijf is inmiddels overgenomen en ook de nieuwe dealer waar wij met de fietsen ook voor onderhoud komen. ook zij hebben bij beide fietsen een aantal spaken vervangen (kosteloos)
nu in 2019 zijn wij een aantal maanden in zuid spanje geweest en uiteraard met de fietsen mee. wij zijn beiden 70 jaar en zo als je zal begrijpen fietsen wij rustig en zijn zeer zuinig op onze fietsen. echter ook op onze rustige fiets tochten in spanje zijn er in totaal 6 spaken geknapt. ik heb in spanje contact opgenomen met trek nederland waar wij vriendelijk na enige uitleg door de dame aan de telefoon werd gezegd dat als de dealer een claim indient zij de opdracht krijgen om de fietsen te her-spaken. dus zo gezegd zo gedaan de dealer heeft contact opgenomen met trek die na 1,5 week reageerden met wij vergoeden de spaken maar niet de montage, nadat ik zelf nog een keer met een medewerker van trek had gebeld lieten zij de dealer weten dat zij uit coulance 20,00 vergoeden voor de montage. de dealer heeft daar minimaal een dag werk aan en de extra kosten zijn dus voor onze eigen rekening. 
als jullie met mijn eens zijn dat ik terecht van zo’n kwaliteit ? product een andere houding mag verwachten. de kwaliteit van spaken zijn dus onder de maat en bij alle fietsen die aanzienlijk goedkoper waren is bij ons nooit een spaak gebroken