Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jo
Jort van G - 17-04-2019 09:39:18
Computers & Telefonie

Staat Bol.Com in zijn recht?

Ik heb op 4 april 2019 voor mijn zoontje voor 50 euro het spel simcity 3000 world edition (nieuw) bij bol.com  gekocht.

na het installeren bleek dat het spel alleen werkt  met windows98. wie heeft er nu nog windows98 op zijn computer?, dat systeem is al meer dan 20 jaar oud en wordt al 10 jaar niet meer ondersteund.

ik heb het spel retour gezonden, maar dit is geweigerd door bol.com, omdat het op windows98 goed schijnt te werken, en ik het plastic zakje wat om de  cd-rom zat had opengemaakt.

nu staat er onder op de website de volgende tekst :
voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. de minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven windows versie. er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere windows versies die na dat jaar is uitgebracht.

ik vind echter dat als ik anno 2019 een nieuw computerspel koop niet hoef te verwachten dat dit alleen met windows98 werkt.  op deze manier is het  spel voor praktisch niemand bruikbaar, en dat had wel veel duidelijker  mogen worden aangegeven dan alleen in de kleine letters.

heb ik recht op mijn geld terug ?