Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Briaaaaan
Briaaaaan - 25-04-2019 13:24:17
Garantie & Verzekeringen

8 maanden na "aanrijding" krijg ik een bericht dat tegenpartij schade verhaald

Afgelopen week kreeg ik het volgende bericht: 

"uw laatste schade heeft plaatsgevonden op 15-08-2018. deze schade is op 16-04-2019 afgewikkeld. door deze schade bent u terug gezakt naar ***"

mijn antwoord hierop luidt:
bedankt voor de reactie. 


ik vraag mij af wat de uiterste periode is die er mag zitten tussen het moment van het invullen van een formulier en het daadwerkelijk uitvoeren van een reparatie? 
dat ik op de genoemde datum een aanrijding heb gehad zal zonder meer waar zijn. dit was een aanrijding met nog geen 5km per uur tijdens het uitparkeren tegen een stilstaande auto van de buurman. er was geen schade zichtbaar maar om de regels te volgen is er toch een formulier ingevuld. ik vind het dus hoogstens merkwaardig dat er 8 maanden later een schade gerepareerd wordt en op mij verhaald wordt. in deze 8 maanden kan tegenpartij al meerdere malen zelf schade gereden hebben op dezelfde plek, of een aanrijding met een ander gehad hebben. 

verzekeraar lijkt niet mee te werken. wat zijn hier de regels voor en kan ik er nog mee doen? 

mvg