Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ha
Harlau - 05-05-2019 12:05:34
Voeding & Gezondheid

Cracquele in geemailleerde gietijzeren pannen (na 1x gebruik!)

Nieuwe gietijzeren pannenset met geemailleerde binnenkant gekocht. na 1x voorzichtig gebruik op inductiekookplaat (langzaam opwarmen e.d.) al in elke pan cracquele in het emaille. niet voelbaar, wel een netwerk aan zichtbare lengte en breedte streepjes als spinnenweb. ook het glazuur aan de buitenklant is zichtbaar gescheurd met onvoelbare wel zichtbare scheurtjes. de verkoper zegt de klacht "niet te zien". second opinion binnen hetzelfde bedrijf zegt de klacht "niet te zien". ze erkennen de klacht niet als garantie en kunnen dus niks voor me doen.
nu vroeg ik me af; is dit normaal? is dit schadelijk voor de gezondheid van mij en mijn gezin? wat mag ik verwachten van een bedrijf m.b.t deze klacht?
hoe deze klacht nu aan te pakken aangezien de verkoper eigenlijk "niet thuis geeft".