Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gj
gjburg - 14-05-2019 17:57:31
Huishouden & Energie

Energie bespaar bedrijven

wekelijks wordt ik benaderd en veelal met geheim nummer maar ook vaak wel met nummer. 


de bedrijven klinken allemaal hetzelfde als nubespaaradvies.nl, regionaalbesparen, bespaarcollectief enz.. 

allemaal met dezelfde verkooptactiek, ze zouden mij eerder hebben gebeld en later terugbellen. ik kan ze vast gesproken hebben maar zeker niet om mij terug te laten bellen, sterker nog ik meld altijd dat ze mij niet meer mogen bellen en uit het systeem moeten halen. 


 


sinds kort vraag ik verder door en zoek ik ze op maar zijn het allemaal vage bedrijven in een verzamelpand wat recentelijk nog te huur stond. sidn komt met gmail adressen en buitenlandse email adressen. bij kvk zijn ze niet bekend onder hun naam of adres. 


 


ik probeer de bron van deze energie rommelaars te vinden want uit laten schrijven bij de beller heeft geen zin omdat morgen de volgende bezuinigcollectief of bespaarenergie enz alweer contact opneemt. 


 


zijn er meer mensen die lastig worden gevallen door deze vage bedrijven anders dan de bekende engergie leveranciers. en het belangrijkste hoe kom ik bij de bron want ergens wordt mijn privé naam in combinatie met mijn zakelijke telefoonnummer verkocht of doorgegeven. 


 


een van de bedrijven zegt het via socialmedia te halen maar ik doe helemaal niet aan social media laat staan dat mijn telefoon nummer van mijn werk daar openbaar te vinden zou zijn. 


ben benieuwd wie dit herkend of advies heeft. voor nu zijn het de onderstaande maar die van volgende week zal ik aanvullen in dit topic. 



bespaarcollectief
nubespaaradvies.nl
regionaalbesparen.nl

en ik zal deze lijst aanvullen met de volgende beller. 

alvast bedankt en groet


gert jan