Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ac
account verwijderd - 28-05-2019 18:10:57
Auto & Vervoer

Parkeer boete

Op vrijdag 19 april waren wij in amsterdam om de verjaardag van mijn dochter te vieren. we hadden de auto geparkeerd in lumeijstraat waar zij woont. omdat het vrijdag was maar ook een feestdag hebben we de informatie gebruikt die op de parkeerautomaat staat. daar staat duidelijk op zon en feestdagen hoeft er niet betaald te worden. 
verbaast waren we dan ook toen mijn schoonzoon, waren met de auto van de vader van mijn schoonzoon, dan ook toen we als nog bericht kregen dat hij een boete had gekregen op de lumeijstraat op die bewuste datum van 19 april. 
na uitzoeken op internet, wat we ook al in amsterdam hadden gedaan, blijkt dus dat goede vrijdag inderdaad een nationale feestdag is. dus mijn schoonzoon heeft een bezwaarschrift ingediend met daarbij de foto's van de parkeerautomaat en,van het internet, een overzicht met daarop de nationale feestdagen. we dachten nog een foutje, maar helaas vandaag 28 mei hebben we een afwijzing gekregen. met als reden: het klopt inderdaad dat in de lumeijstraat de zon en feesdagen regel geldt, maar dat goede vrijdag geen feestdag is. dit is toch van de zotte..heeft amsterdam zijn eigen regels omtrent nationale feestdagen?? kunnen jullie dit es uitzoeken en ons hierbij helpen??