Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ut
UtrechtseHuurder - 29-05-2019 14:40:38
Huishouden & Energie

Kan onze huurbaas verplichten kapot deurtje te betalen?

onlangs is ons studentenhuis gerenoveerd, we wonen hier met 5 personen sterk en huren van een particulier. tijdens deze verbouwing hebben we onder andere een nieuwe badkamer gekregen en daarover gaat mijn vraag.
een van de huisgenoten deed het nieuw geïnstalleerde kastdeurtje open waar vervolgens het scharnier het begaf, het deurtje op de grond viel, en er een minimale deuk onstond in een van de hoeken van het deurtje.
de huisbaas heeft het deurtje en scharnier laten vervangen maar de kosten die hij daarvoor in rekening wil brengen zijn €225 (!) euro. en dat terwijl er in het nieuwe deurtje óók een deuk zit, waarschijnlijk door toedoen van de klusjesman. praktisch gezien komt het er op neer dat we een deur in vergelijkbare staat hebben teruggekregen en een vervangen scharnier. we vinden de prijs van €225 belachelijk veel voor wat we hebben gekregen...


welke rechten hebben wij?


 


mvg,


radeloze huurder