Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 18-06-2019 17:49:40
Geldzaken & Recht

Amerikaanse dollars kopen

Al jaren “kocht” ik dollars voor ik op vakantie ging naar amerika.
inmiddels kan je bij de meeste banken geen dollars meer bestellen behalve bij het gwk. tot een paar jaar terug was de aankoop koers ongeveer 4 dollar cent per euro minder dan de werkelijke koers en dit werd zowel door de bank als het gwk berekend.
nu je alleen nog bij het gwk kan bestellen hanteren zij ongeveer 10 dollar cent per euro minder, ja dat kunnen ze nu doen nu ze alleen zijn, en dan is dat nogal een fors verschil.
nu mijn vraag. op het damrak in amsterdam zit ook een wissel kantoor genaamd pott change damrak b.v. 
ik ken het zelf niet en ook niemand anders die er geweest is. de reviews op hun site zijn allemaal erg positief maar ook de reviews op google. je kan daar dollars bestellen en als het voor 2500 euro is versturen ze het aangetekend en verzekerd op, kostend rond de 25 euro. dankzij hun veel gunstiger wisselkoers t.o.v het gwk krijg je daar ongeveer ruim 200 dollar meer voor dat bedrag.
wie heeft er ervaring mee om het daar te bestellen of weet iemand die dat heeft?