Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 26-06-2019 17:52:34
Geldzaken & Recht

Snel rijk met ING

ik heb eerder al hierover geschreven.


als je de inlogcode van de ing app van iemand te pakken kunt krijgen en je "leent" even de smartphone dan kun je het complete tegoed opnemen, zelfs van andere rekeningen van dezelfde persoon en.ook van de spaarrekeningen.


de beveiliging (max transactiebedrag per dag) haal je er met de app ook uit en je maakt ook alle rekeningen incl spaarrekeningen zichtbaar


 


ik heb dit weer eens aangekaart bij ing en het enige advies wat ze gaven was de pincode niet te laten afkijken. verder was er niets aan te doen.


ik heb onmiddelijk het geld van alle rekeningen overgeboekt naar een andere bank dan ing 


ik zou in aanmerking kunnen komen voor de calculator, maar dat is weer een heel gedoe en wanneer krijg ik die? en of die veiliger is?


vraag: waarom maakt ing het zo makkelijk om fraude te plegen en weten de helpdeskmedewerkers ook geen oplossing? behalve dan die calculator.


4.4 miljoen app klanten lopen nu het risico om opgelicht te worden.