Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Renée
Renée - 28-06-2019 14:34:29
Geldzaken & Recht

Scanauto’s en invalidenparkeerplaatsen

In steeds meer steden rijden scanauto’s om foutparkeerders te signaleren. zij scannen kentekens, mijn gehandicaptenparkeerkaart hangt niet aan mijn kenteken. zien de scanauto’s mijn gpk, die ik achter de voorruit heb liggen? 

i
n amsterdam moet je ruim van te voren je kenteken doorgeven wanneer je in de stad wilt parkeren. nu ben ik bang dat andere steden dit gaan volgen. het is nu al een hele uitzoekerij welke regels een gemeente hanteert. zien jullie een mogelijkheid om de landelijke politiek te benaderen om hier voor eens en altijd een goede landelijke oplossing voor te bedenken. 
(hahaha ik bedenk me opeens dat ze het een “europese” gehandicaptenkaart noemen. compleet met die blauwe vlag en gele sterretjes..... )