Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

2g
2greyrooms - 02-07-2019 20:34:49
Computers & Telefonie

Patience app iOS

Beste mensen,
heel kort: weet iemand een goede/eenvoudige/traditionele (en gratis) solitaire / patience app voor ios?


iets langer: ik heb geen ios en speel het spel niet. mijn moeder speelde vroeger op haar windows laptop patience (dat goed beviel) maar zij heeft al lang een ipad. zij is niet tech-savvy (understatement) en ik heb ooit een patience-app voor haar geïnstalleerd. volgens mij was dat niet wat ze gewend was, maar nu start de app op met een advertentie die ze niet weg kan klikken.
omdat ik overmorgen een nieuwe ipad voor haar ga installeren hoop ik dat hier iemand een ios app weet die weinig "toeters en bellen" heeft (niet tientallen variaties en mogelijkheden).  een enkele advertentie (die kan worden "weggeklikt") is geen probleem.
na zoeken op het web wil ik eventueelde de microsoft solitair collection-app installeren (in de hoop dat het lijkt op de oude windows patience), maar misschien heeft een kenner hier een beter idee.


alvast bedankt voor het meedenken!


groet, ewout (tgr)