Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

HE
HEDV - 20-07-2019 20:15:28
Vakantie & Reizen

Problemen met TUI vlucht naar Kreta morgenochtend. Advies nodig


we hebben een vakantie naar kreta geboekt via tui.


voor deze vakantie hebben we behoorlijk veel extra betaald om op de vroege vlucht te zitten. op deze manier komen we begin van de middag aan op kreta.


 


de vlucht zou morgenochtend rond 8:45 vertrekken, wat betekent dat we rond 4:00 al van huis moeten vertrekken. vroeg naar bed dus. vlak voor het slapen nog even snel op de schiphol site gecontroleerd of alles volgens schema zou verlopen. daar zagen we dat deze vlucht 12 uur vertraging heeft, waardoor we pas rond 3 uur ’s nachts aan zullen komen bij ons appartement op kreta.


 


om dit te verifiëren hebben we met tui gebeld. na ongeveer 45 minuten in de wacht te hebben gestaan, gaven ze aan dat de vlucht gewoon om 8:45 vertrekt volgens schema. na veel aandringen hebben ze even verder gezocht en blijkt dat de vlucht inderdaad (waarschijnlijk) 12 uur vertraging heeft.


 


hun reactie was echter dat de vlucht ook veel eerder of veel later kan vertrekken en dat de oorzaak niet bekend is. 


 


omdat het zo op het laatste moment duidelijk was dat er zo’n grote vertraging is, heb ik de klantenservice geëist dat ik binnen een uur teruggebeld zou worden met meer informatie. hun reactie daarop was dat we geduld moeten hebben en dat we waarschijnlijk vanavond wel meer zouden horen.

op de tui site staat ook nog steeds dat de vlucht om 08:45 vertrekt, terwijl op de schiphol site al enkele uren staat dat er een enorme vertraging is.


 


hebben meer mensen ervaring met dit soort praktijken van tui en hoe hebben jullie dat opgelost?